Livestream PSV – Ajax

0

Livestream PSV – Ajax. Bekijk hier de live stream van de wedstrijd PSV – Ajax. De Eindhovenaren nemen het op tegen de Amsterdammers, een ware klassieker in de Eredivisie tussen nummer 1 en 2!

 
 
Livestream PSV – Ajax. Bekijk hier online de match en mis niks van de Eredivisiewedstrijd. Heeft u geen FOXSPORTS of kunt u de wedstrijd niet online kijken, bekijk dan hier de livestream van de wedstrijd!
 
 
Op 20 maart 2016 is het dan eindelijk zo ver! Een beslissend duel om de titel van de Eredivisie. Ajax komt op bezoek bij PSV, dat het erg lastig gaat krijgen. De Eindhovenaren speelden dinsdag nog een lastige Champions League wedstrijd tegen Atletico Madrid. Zou dit enig effect hebben op deze wedstrijd? Bekijk hier de Livestream PSV – Ajax online bij voetbalonline.nl! 
 
Share.

Laat een reactie achter

Livestream PSV – Ajax

0

Livestream PSV Ajax, de wedstrijd van 1 maart 2015 om 17.45 in de Eredivisie.

Bestel hier de nieuwste Nike voetbalschoenen

Livestream PSV – Ajax

 

PSV – Ajax, belangrijk om de titel?

De laatste jaren heeft Ajax een achterstand altijd weten goed te maken om het kampioenschap uit de Eredivisie te pakken, maar dit jaar lijkt toch echt PSV aan het langste eind te trekken. Ajax moet deze wedstrijd winnen.. niet alleen om nog een kleine kans te maken op de titel, maar ook om op voorsprong te blijven van Feyenoord. Een tweede plek in de Eredivisie zorgt voor een ticket van de voorronde van de Champions League, waardoor deze wedstrijd gezien kan worden als één van de belangrijkste wedstrijden voor Ajax dit seizoen.

 

 

Share.

Laat een reactie achter