Van der Vaart vertrekt naar Amerika

0

Rafael van der Vaart lijkt komende zomer te vertrekken naar Amerika. Kansas City lijkt vergaande interesse te hebben in de diensten van de Nederlandse middenvelder, aangezien hij over een aflopend contract beschikt.

Algemeen directeur Robb Heineman bevestigt de interesse in Van der Vaart op de clubwebsite van de Amerikaanse club. "Het gaat om een zomertransfer, en misschien vindt het eerder plaats. Ik weet niet of HSV hem eerder wil laten gaan." Kansas heeft de financiële middelen in huis om de Oranje-international binnen te hengelen. "Het is geen geldkwestie."
 
"Er spelen wel persoonlijke zaken", aldus Heineman. "Hij heeft natuurlijk een zoon in Hamburg en een vader die vaak zijn wedstrijden bezoekt. We moeten een oplossing vinden voor deze zaken." Volgens de directeur wordt er binnen Kansas City al druk gesproken over mogelijke samenwerking met Van der Vaart. "Trainer Peter Vermes ziet hem graag als aanvaller. In het huidige spel van HSV komen zijn kwaliteiten niet het best tot hun recht. Volgens mij wil hij graag terug in zijn oude rol."
Share.

Laat een reactie achter