Manchester City voetbalnieuws

0

Manchester City is één van de rijkste voetbalclubs ter wereld. Het team uit Manchester wist vorig jaar kampioen te worden van Engeland met sterren als Sergio Aguero, Silva, Joe Hart en Vincent Kompany.

Om op de hoogte te blijven van het voetbalnieuws van Manchester City kunt u altijd terecht op VoetbalOnline. Zo hebben wij het laatste nieuws met opninies van fans, match statistieken en transfer nieuws. De club uit Manchester is door de succesvolle prestaties van de afgelopen jaren een stuk populairder geworden onder de Engelse fans. 

 

Zo wordt er veel gespeculeerd over de nieuwe trainer van volgend seizoen. Aangezien het ernaar uitziet dat de regerend kampioen van Engeland dit jaar geen prijzen pakt, lijkt het erop dat de ploeg twee nieuwe aanwinsten naar Manchester wil halen. Op de webblog van de Manchester website ( http://thisisourcitymanchester.blogspot.nl/ ) wordt gesproken over Carlo Ancelotti en Patrick Vieira. De laatstegenoemnde Fransman is momenteel bezig met het halen van zijn UEFA Pro Coaching licensie en lijkt de assistent te worden van Ancelotti.

 

 

 

 

Share.

Laat een reactie achter