Clubliedjes van wereldwijde voetbalteams

0

Heb je wel eens een stadion bezocht en hoorde je het thuispubliek verschillende liederen scanderen? Had je geen idee waar dit over ging? Er bestaat nu een website waarop je alle songs kan terugluisteren!

Het Engelse Fanchants is inmiddels wereldberoemd geworden. De mannen achter de schermen hebben ervoor gezorgd dat uit elke competitie uit elk land de club songs beschikbaar zijn. Zo kunt u de songs van de Nederlandse Eredivisie clubs ook beluisteren en zelfs downloaden.

 

Isimat Marin zingt het PSV lied

Helaas kon de redactie van Voetbal Online het nummer van Isimat Marin niet terugvinden op de website. Tijdens de huldiging van PSV begon de Franse verdediger op geheel eigen wijze het PSV-lied ‘Come on PSV’ te zingen. Het accent van dit jonge talent zorgde voor veel hilariteit op het Stadhuisplein.

 

Ook het nummer ‘Wij zijn niet bang want Bruma is erbij’ of ‘Karim Rekik, Karim Rekiki’ zijn niet online te vinden. Wel het bekende ‘Waar komen Joden toch vandaan?’ van Ajax is te beluisteren en te downloaden op de site van FanChants Football Songs and Chants. De nummers van Feyenoord staan ook op de website. Zo is de gemaakte song over Elvis Manu en Ronnie Vlaar direct te beluisteren en mag het ‘Hand in Hand’ natuurlijk niet ontbreken. 

Share.

Laat een reactie achter