Kazim scheldt Roda-publiek uit

0

Kazim Richards heeft – zonder minuten te maken – zondagmiddag weer alle aandacht op zich weten te vestigen. De spits van Feyenoord zat 90 minuten op de bank, maar ging na afloop wel even in ‘gesprek’ met spelers en fans.

Na afloop van Roda JC – Feyenoord rende Gibril Sankoh – verdediger van Roda JC – naar de zijkant om even in gesprek te gaan met Kazim Richards. Hij was niet te spreken over het gedrag van de bankzitter en liet dit duidelijk merken.
"Ik ken hem niet goed, die jongen, hij zit altijd op de bank", zei Sankoh badinerend voor de camera van FOX Sports. "Hij zegt allemaal vervelende dingen, ook tijdens de wedstrijd. Terwijl hij daar zat riep hij in de tweede helft van alles."
"Het maakt verder niet uit, ik wil ook niet in details treden. Hij roept van alles naar mij, maar ik ben gewoon in duel met Michiel Kramer. Tijdens de wedstrijd wil ik gewoon niet met hem bezig zijn. Maar daarna maak ik gewoon tegen hem duidelijk dat dit niet thuishoort hier. Zo’n jongen denkt dat hij alles kan maken", aldus Sankoh. "Misschien kom ik hem tegen in Rotterdam als hij dan niet op de bank zit."
Sankoh en Kazim moesten na het laatste fluitsignaal uit elkaar worden gehouden door spelers en trainers van Roda en Feyenoord. De Turkse spits kon zich vervolgens niet inhouden en richtte zich tot het Roda-publiek. "Suck my dick, you pussy", was duidelijk te horen.

Na afloop van Roda JC – Feyenoord ontstond er een incidentje tussen Gibril Sankoh en Colin Kazim-Richards. De verdediger van de Limburgers was zwaar geïrriteerd over het gedrag van de bankzitter.

“Ik ken hem niet goed, die jongen, hij zit altijd op de

Share.

Laat een reactie achter