Ajax in de race voor Belgische Januzaj

0

Ajax lijkt in de race te zijn voor een nieuwe grote transfer. Adnan Januzaj, het grote talent van België, lijkt onderweg te zijn naar Amsterdam. De speler zou overkomen van Manchester United, waar Mourinho geen plaats voor hem heeft.

De 21-jarige buitenspeler is het beu en zou deze week hebben laten blijken aan de leiding van United dat hij Old Trafford wil verlaten. Vorig seizoen werd Januzaj verhuurd aan Borussia Dortmund, maar omdat hij in Duitsland amper aan spelen toekwam, keerde de Belg al in januari terug naar Manchester. Vervolgens zat hij een halfjaar op de bank. Nu wil Januzaj niet meer verhuurd worden: hij mikt op een definitieve transfer.
 
Ajax – dat op zoek is naar een extra vleugelaanvaller – is één van de clubs die belangstelling heeft voor de international. De Amsterdammers krijgen te maken met forse concurrentie. Ook Sunderland, Everton, AC Milan, en Paris Saint-Germain worden door The Daily Mail namelijk genoemd in het rijtje clubs dat aast op de handtekening van de dribbelaar. Januzaj heeft bij United een contract tot medio 2018.
Share.

Laat een reactie achter