Badjas voor het hele team!

0

Gefeliciteerd! Met jullie komende kampioenschap! Of worden jullie van je lang zullen jullie leven geen kampioen, maar wil je voor het meest gezellige team ter wereld sowieso wel een serie badjassen kopen? Een heel elftal of misschien wel méér voor de gehele selectie? Voor een reeks badjassen met naam erop geborduurd verwijzen wij je naar Badjas.com.

In deze gloednieuwe webshop – net zo professioneel als jullie eigen team (?) – word je goed geholpen met het kiezen een geschikte, gave badjas voor alle spelers van jouw voetbalelftal (of ander team natuurlijk). Je kunt er een serie badjassen laten borduren in kort tijdsbestek, via hun atelier in eigen beheer. Welke badjas het wordt, is nog even aan jou of aan jullie, want er is best wat te kiezen. Qua kleuren, met of zonder capuchon, met sjaalkraag, van fleece of van katoen, enzovoort. Wat betreft het laatste: voor 100% katoen valt veel te zeggen, want het neemt razendsnel vocht op. Katoen is daarmee een ideale optie voor in de kleedkamer net onder de douche vandaan. Of voor het deppen en direct verwarmen van het bezwete lichaam.

Dat het cool is om met zijn allen zo’n badjas te hebben, hoeven we je niet te vertellen. Je kunt dan vanzelfsprekend ook kiezen voor je eigen clubkleuren. En een badjas laten borduren doen ze op Badjas.com met aandacht voor de stof en aandacht voor de details. Zodat de naam van elke speler en teamvriend mooi in beeld komt, samen met bijvoorbeeld zijn of haar rugnummer. De mogelijkheden zijn ruim. Bij elke badjas op Badjas.com staat aangegeven of deze te borduren of bedrukken is. In dat geval kun je tot een maximum aantal karakters zelf de naam of een ander tekstje opgeven. Je kunt eveneens kiezen uit een aantal lettertypes, waaronder een lettersoort die perfect past bij sport. Uiteraard kies je ook de kleur van het hoogwaardige garen voor de borduring.

Zo stel je dus zelf de geborduurde badjassen samen voor je gehele team. Of dat nou een voetbalteam is, een ander sportteam of wie weet wel een bedrijfsteam of gezelschap van andere aard. Er zijn legio soorten badjassen die prima borduurbaar zijn én geschikt voor grotere aantallen. Van Badjas.com krijg je bruikbaar advies, professionele kwaliteit, een mooie prijs, snelheid en betrouwbaarheid van leveren en, indien van toepassing, de felicitaties bovendien!

TIP: je vindt in de genoemde badjassen webshop óók leuke, kant en klare voetbalbadjassen voor kinderen!

 

Share.

Laat een reactie achter