Volendam en Den Bosch winnen

0

Voor Go Ahead Eagles en voor MVV Maastricht is het feestje in de play-offs definitief voorbij. Beide ploegen werden verslagen in de eerste ronde van de play-offs voor promotie.

Zowel Volendam als Den Bosch hadden al een goede uitgangspositie. Den Bosch won deze dinsdag al met 1-0 in eigen huis en Volendam won in Maastricht met 3-2. Beide ploegen wisten ook de tweede confrontatie te winnen.

 

FC Den Bosch

Bij Go Ahead ging Den Bosch verder met waar het dinsdag gebleven was. De ploeg speelde zelfs nog sterker en wist in de 31e minuut eigenlijk de wedstrijd al te beslissen. Door de 0-1 wist Go Ahead dat het nog drie doelpunten moest maken om nog door te gaan.

 

Na bijna een uur spelen werd het 2-0. Luis Pedro maakte in de 68e minuut nog wel de 2-1 maar dat had weinig zin meer. Voor Den Bosch is de volgende ronde verdiend, waarin ze spelen tegen de nog onbekende nummer 16 van de Eredivisie.

 

FC Volendam

Opnieuw was Melvin platje de grote man van het veld. In Maastricht wist hij al 2 keer te scoren en vrijdag waren weer beide doelpunten van hem. Volgend jaar speelt hij in Nijmegen, maar in deze play-offs zou die nog wel eens van grote waarde kunnen zijn. Het zou zomaar kunnen dat hij volgend seizoen tegen zijn oude club moet gaan voetballen…

 

Volendam speelt de voglende ronde tegen VVV-Venlo, de nummer 17 geëindigde club uit de Eredivisie.

 

Door: Floris Gouw – VoetbalOnline

Share.

Laat een reactie achter