Van der Vaart terug naar Ajax?

0

Rafael van der Vaart vertrok afgelopen zomer naar Real Betis, waar hij een contract tekende voor één jaar. Echter, mag de middenvelder voorlopig alleen maar de bank warmhouden. Tijd voor een nieuwe uitdaging?

"Eerlijk gezegd heb ik nu het absolute dieptepunt in mijn carrière bereikt. Ik wil heel graag gewoon spelen", aldus Van der Vaart tegenover het Duitse Bild. Afgelopen zomer kon hij transfervrij vertrekken bij Hamburger SV, waarna Van der Vaart besloot om naar Spanje te verkassen, waar familie woont. Het avontuur werd niet waarop de aanvallende middenvelder gehoopt had.
 
In het verleden speelde Van der Vaart zijn wedstrijden niet alleen voor Ajax en HSV, maar ook bij Real Madrid en Tottenham Hotspur. De technicus kwam dit seizoen pas in zeven wedstrijden in de Primera Division in actie. Dat komt mede door blessureleed in de eerste weken van zijn verblijf bij Betis. Overigens heeft de club van Van der Vaart nu afscheid genomen van trainer Pepe Mel. Er is dus licht aan het einde van de lange, donkere tunnel voor de 109-voudig Oranje-international.
Share.

Laat een reactie achter