LA Galaxy houdt Milan op 2-2

0

David Beckham heeft tegen AC Milan een zeer goede indruk gemaakt op de voetbalfans in Los Angeles. Galaxy speelde in de luxe-oefenwedstrijd tegen Milan gelijk met 2-2 en beide Amerikaanse treffers werden voorbereid door de Engelsman.

Toch werd Beckham door de lokale aanhang uitgefloten toen hij het veld betrad. Zijn geflirt met een vervroegd vertrek uit Amerika wordt in de omgeving van Hollywood niet echt gewaardeerd. ‘Go home fraud!’ luidde een van de teksten op de spandoeken in het stadion. De spelers van Milan waren des te vriendelijker voor hem.

Milan speelde de eerste serieuze wedstrijd onder trainer Leonardo. De Braziliaanse aanwinst Thiago Silva zorgde voor de Italiaanse voorsprong na een kwartier. Alan Gordon maakte in de 29e minuut gelijk. Pippo Inzaghi zorgde voor een nieuwe voorsprong van Milan in de 61e minuut, maar vier minuten daarna zorgde Bryan Jordan uit een hoekschop van Beckham voor de definitieve gelijkmaker.