Opstelling PSV – Ajax

0

Opstelling PSV – Ajax. Bekijk hier de opstellingen van PSV en Ajax. De match van dit weekend op 20 maart 2016. Ajax neemt het op tegen de koploper van de Eredivisie. Bekijk hier de formaties van beide teams!

 
 
 
 
 
Opstelling PSV:
 
PSV moet zich herpakken na een zware midweekse Champions League wedstrijd tegen Atletico Madrid. De Eindhovenaren starten met de vaste elf in de Eredivisie, met een voorhoede Narsingh – De Jong & Locadia. Van Ginkel, Guardado en Pröpper zullen de middenvelders van PSV zijn in de match tegen Ajax. De rest van de opstelling PSV is Arias, Bruma, Moreno en Willems. Jeroen Zoet staat – zoals altijd – op doel bij PSV.
 
 
Opstelling Ajax:
 
Ajax start met Younes, Milik en El Ghazi in de voorhoede. Bij winst komende Amsterdammers op een eerste plek in de Eredivisie, waardoor deze wedstrijd van extreem belang is voor succes dit seizoen. Klaassen, Gudelj en Bazoer vormen het middenveld van Ajax. In de verdediging van de opstelling van Ajax vinden we Dijks, Viergever, Van der Hoorn en Veltman. Cillessen staat op doel. Door blessures missen de Amsterdammers Jairo Riedewald en Kenny Tete. 
Share.

Laat een reactie achter

Opstelling PSV – Ajax

0

Bekijk hier de opstelling van PSV – Ajax, de wedstrijd van 1 maart 2015 in de Eredivisie in Eindhoven. Ajax start met Milik in de spits en Schöne op de bank.

Opstelling PSV:

 

Zoet

 

Arias – Bruma – Rekik – Willems

 

Maher – Guardado – Wijnaldum

 

Narsingh – De Jong – Depay

 

 

Opstelling Ajax:

 

Cillessen

 

Van Rhijn – Veltman – Moisander – Viergever

 

Bazoer – Serero – Sinkgraven

 

El Ghazi – Milik – Kishna 

Share.

Laat een reactie achter

Opstelling PSV – Ajax

0

Bekijk hier de opstelling van PSV – Ajax. Bij de Eindhovenaren ontbreken onder andere Rekik, Wijnaldum en Willems. Bij Ajax keert Daley Blind terug in de basis.

Permalink voor ingesloten afbeelding

 

 

WEDSTRIJDNIEUWS:

 

– PSV zal het in de topper tegen Ajax moeten stellen zonder Wijnaldum, Rekik en Willems. Daarnaast zal Bakkali waarschijnlijk op de bank beginnen, die afgelopen donderdag wel in de basis mocht beginnen in de Europese ontmoeting met Ludogorets (0-2).

 

– Ajax verloor in de laatste twintig Eredivisiewedstrijden slechts één keer. Daarnaast scoorden de Amsterdammers in 8 van de laatste 9 wedstrijden in de Nederlandse competitie minimaal twee keer.

 

– PSV speelde zijn laatste drie Eredivisiewedstrijden gelijk. Daar tegenover hield het in eigen huis de laatste drie wedstrijden het doel schoon. In de wedstrijden tegen Ajax kreeg de ploeg van Phillip Cocu in 5 van de laatste 6 ontmoetingen minimaal 3 tegengoals.

 

 

TIP: VOLG PSV – AJAX LIVE. 

 

 

Share.

Laat een reactie achter

Opstelling PSV – Ajax

0

De verwachte opstelling van PSV – Ajax. Van de zesde speelronde is de wedstrijd in Eindhoven de topper! Weet PSV het slechte spel van vorige week te verbeteren? Bekijk hier de opstelling!

Verwachte opstelling PSV:

 

 

Tyton

 

Pieters, Bouma, Marcelo, Manolev

 

Strootman, Toivonen, Wijnaldum

 

Mertens, Matavz, Lens

 

 

 

Opstelling Ajax:

 

 

Vermeer

 

Van der Wiel, Alderweireld, Vertonghen, Boilesen

 

 

De Jong, Eriksen, Janssen

 

 

Lukoki, (Sigthorsson/Bulykin) , Boerrigter

Share.

Laat een reactie achter