Scoor nu het nieuwe Feyenoord shirt!

0

Feyenoord koerst dit seizoen af op de eerste landstitel sinds 1999. Spelers als Toornstra, Jorgensen, Vilhena en El Ahmadi spelen al het hele seizoen de sterren van de hemel. De goede prestaties van Feyenoord dit seizoen hebben ook een keerzijde: de shirts van volgend seizoen zijn bijna overal uitverkocht! De nieuwe hoofdsponsor van Feyenoord Qurrent, per ingang van het seizoen 2017/2018, heeft samen met de Rotterdamse club een actie opgezet.

Sluit nu een driejarig af via Qurrent en ontvang het nieuwe thuisshirt van Feyenoord van volgend seizoen! Steun volgend seizoen de Rotterdamse club in de strijd om, misschien wel de tweede, landstitel op rij. Volgend seizoen komt Feyenoord hoogstwaarschijnlijk uit in de Champions League. Wat is er nou mooier dan je Rotterdamse helden aan te moedigen tegen de grootste clubs van Europa in je nieuwe Feyenoord shirt?

Qurrent is het eerste energiebedrijf dat energie tegen inkoopprijs aanbiedt. De missie van Qurrent is om heel Nederland onafhankelijk te maken van grote energiebedrijven. Dat die aanpak de consument aanspreekt is duidelijk: Qurrent is het snelstgroeiende energiebedrijf in Nederland! In korte tijd hebben ruim 60.000 mensen zich aangesloten. Nieuwe klanten krijgen overigens 14 dagen bedenktijd.

Wilt u verder nog energie vergelijken? Klik dan hier.

 

Share.

Laat een reactie achter