Eerste driepunter ADO is binnen

0

ADO Den Haag heeft de eerste overwinning van het seizoen behaald.De ploeg van trainer Raymond Atteveld bereikte na een gelijkspel en twee nederlagen in de uitwedstrijd tegen Vitesse een ruime score (3-1).

Bogdan Milic en Csaba Horvath scoorden voor de rust, Karim Soltani in de tweede helft namens de bezoekers. Civard Sprockel scoorde in de voorlaatste minuut tegen. Vitesse heeft na vier competitiewedstrijden één punt.

Heracles Almelo heeft in Tilburg drie winstpunten gehaald door met 1-0 van Willem II te winnen. Het winnende doelpunt werd in de 66e minuut gemaakt door centrumspits Bas Dost.

Heracles komt door deze zege met zeven punten in de bovenste helft van de ranglijst te staan. Willem II blijft na de derde nederlaag op rij in de onderste regionen.