Hoe kun je de het Nederlandse vrouwenelftal volgen op de Olympische Spelen in Tokio?

0

Ondanks dat er in Nederland een medaille record wordt verwacht op de Olympische Spelen van Tokio leven de Spelen minder in Nederland dan bij voorgaande edities. Dit komt waarschijnlijk door twee belangrijke factoren. Enerzijds komt dit doordat er deze editie van de Olympische Spelen geen Nederlandse hoofdsponsoren zijn. Anderzijds komt dit omdat het toernooi in Tokio wordt georganiseerd. Dit betekent dan ook dat de wedstrijden in Nederland op lastige tijdstippen te volgen zijn. Het gros van de wedstrijden wordt gedurende de Nederlandse werkdag gespeeld en het volgen van het toernooi wordt hierdoor erg lastig. Omdat het Nederlandse vrouwenelftal wel degelijk een serieuze kandidaat is voor de eindoverwinning snappen we heel goed als je de Oranje leeuwinnen wel graag wilt volgen. Daarom geven we je in deze blog enkele tips die je hierbij kunnen helpen.

Terugkijken
Wanneer je aan het werk bent zal je je telefoonscherm waarschijnlijk meerdere keren op de dag bekijken. De kans is dan ook groot dat je op de een of andere manier een notificatie in beeld krijgt die de voetbaluitslagen aan jou vertelt. Als je enkel op de hoogte wilt blijven van de uitslagen is dit een prima manier om de voetbaluitslagen tot je te krijgen. Als je de spanning wilt herbeleven door neutraal de samenvatting te bekijken of de wedstrijd in zijn geheel terug te kijken is het zaak om dit nieuws te ontwijken. Dit kun je doen door bijvoorbeeld notificaties te blokkeren totdat jij tijd hebt om de wedstrijd te bekijken. Zo kun je met een volledig neutrale blik aan de samenvatting of de wedstrijd beginnen.

Live volgen
De echte voetbalfan wilt deze wedstrijden natuurlijk het liefst live volgen. Als je aan het werk bent is dit echter een lastig verhaal. Het tegelijkertijd voetbal kijken en geconcentreerd werken is namelijk iets dat niet aan veel mensen is weggelegd. Wanneer je de wedstrijden echter heel graag wilt kijken, dan moet er ongetwijfeld iets met jouw werkgever te regelen zijn. Je kunt bijvoorbeeld twee uurtjes eerder beginnen of langer doorgaan om zo tussendoor de wedstrijd te kunnen kijken. Zo hoef je geen minuut van de Oranje leeuwinnen te missen en hoeft ook jouw werk er niet onder te lijden.

Share.

Laat een reactie achter