Feyenoord niet langs VVV: 2-2

0

VVV heeft de Herman Teeuwen Memorial gewonnen. Keisuke Honda zorgde met twee doelpunten voor een gelijke eindstand tussen VVV en Feyenoord. In de penaltyreeks wonnen de Venlonaren vervolgens met 4-1.

De Japanse middenvelder van VVV was vooral in de eerste helft de beste man van het veld. Honda zorgde zelf voor de 1-0 ruststand, maar zag dat Feyenoord veel gretiger uit de kleedkamer kwam. Via Fer en Luigi Bruins werd het 1-2. Honda zorgde met een vrije trap vlak voor tijd voor de 2-2 eindstand in de reguliere speeltijd.

Patrick Paauwe maakte zeven minuten voor het einde zijn debuut voor VVV-Venlo. Volgens de oud-Feyenoorder was hij niet fit genoeg voor een basisplek. Aan de kant van Feyenoord speelde Sekou Cisse zijn eerste wedstrijd voor de Rotterdammers.