Ajacied: ‘’Alles moet gewoon beter: technisch, fysiek en tactisch’’

0

Vorig seizoen maakte Kasper Dolberg een stormachtige ontwikkeling door. Dit seizoen gaat echt echter een stuk minder makkelijk bij de Deen. Hij is zijn basisplaats kwijtgeraakt aan Klaas-Jan Huntelaar en ook het net vinden gaat hem een stuk minder makkelijk af. Toch is Dolberg ervan overtuigd dat de doelpunten vanzelf weer komen.

‘’Ik heb dit seizoen nog niet gescoord, maar voel me goed. Ik zit prima in mijn vel. Het is niet dat ik neerslachtig ben en er moedeloos van ben geworden. Ik voel mij goed en weet zeker dat de doelpunten gaan komen. Maar alles moet gewoon beter: technisch, fysiek en tactisch’’ aldus Dolberg. ‘’Ik heb een zwakke start gehad en hij heeft een paar keer de kans gekregen en daarbij gescoord. Ik spreek Huntelaar iedere training en daarbuiten natuurlijk ook. Hij is een erg goede gozer’’, vervolgt de Deen.

Vorig seizoen maakte Kasper Dolberg 23 doelpunten in 48 officiële wedstrijden. Mede hierdoor was hij in beeld bij AS Monaco, dat maar liefst ruim vijftig miljoen euro voor hem over had.

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter