Ajacied: ‘’Ik weet ook wel dat er geen grote transfer voor mij in het verschiet ligt’’

0

Ondanks dat Lasse Schöne het erg naar zijn zin heeft bij Ajax, weet hij dat hij waarschijnlijk nooit meer een stap hogerop gaat maken. De 31-jarige middenvelder is hiervan bewust en vindt dit dan ook niet erg.

‘’Ik ben niet de jongste meer en ik weet ook wel dat er geen grote transfer voor mij in het verschiet ligt. Daarom doe ik rustig aan en kijk ik wel wat er gaat gebeuren. Ik ga mijn kont in ieder geval niet tegen de kribbe gooien in de hoop dat er nog aangeklopt wordt voor mij. Een internationale topclub koopt geen 31-jarige veteraan, dat gebeurt nou eenmaal niet’’, aldus Schöne.

Schöne staat ook niet te springen om te vertrekken bij Ajax. De Deen heeft het namelijk erg naar zijn zin bij de Amsterdamse club. ‘’Dat geldt trouwens ook voor mijn familie. We leven op een mooie plek en bovendien hebben mijn kinderen een leeftijd bereikt dat het moeilijk is om ze mee te sleuren naar een nieuw land. Goed, het duurt nog even voordat mijn verbintenis afloopt, dus ik maak me er niet echt druk om…’’

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter