‘’Ajax gaat hem kwijtraken. Een internationale club gaat hem oppikken’’

0

Tijdens de wedstrijd Ajax – NAC Breda maakte Hakim Ziyech met handgebaren duidelijk dat hij niet helemaal gediend was van de houding van de Ajax-supporters. Valentijn Driessen steunt de middenvelder en zegt dat we van de Ajacied moeten genieten nu hij nog op de Nederlandse velden rondloopt.

“Hij is een parel op de Nederlandse velden, als voetballer. Je krijgt er neveneffecten bij hem gratis bij. Neem die gewoon, want als hij weg is, roepen wij het hele jaar lang: ‘Weet je nog, wat Ziyech liet zien?’ Dat vergeten mensen snel”, zegt Valentijn Driessen.

“Ik heb Antoine Griezmann van Atlético Madrid ook gezien. Hij ging zelfs op de bal staan en zei dat iedereen stil moest zijn. Dat doet hij een keer uit emotie. Daarna heeft hij zijn excuses aangeboden. Ziyech blijft een geweldige speler waarvoor je naar het stadion gaat. Voor Nicolas Tagliafico ga je niet naar het stadion’’, vervolgt Driessen.

‘’Ajax gaat hem kwijtraken. Een internationale club gaat hem oppikken. Ajax wil wellicht meewerken aan een verkoop. Internationaal, op het WK, gaat hij zich in de kijker spelen en dan gaat hij weg als er een internationale uitdaging komt’’, besluit hij.

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter