‘’Als ik wegga bij PSV, hoop ik op een club uit de Premier League of uit de Bundesliga’’

0

De kans is groot dat Jeroen Zoet komende zomer vertrekt bij PSV. De doelman zegt dat hij toe is aan een stap hogerop en wil het liefste naar het buitenland vertrekken. Vorig jaar wilde Zoet ook al vertrekken bij PSV, maar tot een transfer kwam het toen niet en dit hoopt hij niet nog een keer mee hoeven te maken.

‘’Ik heb wel een tijdje met die teleurstelling rondgelopen. Dat hebben de mensen om me heen ook wel gemerkt. Daarna heb ik vooral naar mezelf gekeken. Ik bleef bij PSV. Dat was een feit. Vanaf dat moment wilde en moest ik er het allerbeste van maken. Met het oog op de prestaties, dit seizoen en uiteindelijk mijn toekomst.’’

‘’Speeltijd staat voorop. Ik kan namelijk niet goed op de bank zitten, dan vreet ik me alleen maar op. Dat deed ik vorig jaar al toen ik de bekerwedstrijden niet mocht keepen. Ik train om te spelen, leef altijd naar iedere wedstrijd toe, dat is namelijk het mooiste dat er is. Bij een grote club op de bank zitten, kan ook als ik 34 ben. Als ik wegga bij PSV, hoop ik op een club uit de Premier League of uit de Bundesliga’’, vervolgt de doelman.

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter