Dani Alves: ‘’Het is fantastisch om hen in het team te hebben’’

0

Momenteel bereid Brazilië zich voor op het WK in Rusland. De absolute sterspeler van het land is natuurlijk Neymar. Volgens Dani Alves zit er echter nog een speler in de selectie die van hetzelfde niveau is.

‘’Ik denk dat Coutinho momenteel een speler van hetzelfde niveau als Neymar is. Hij heeft zich de afgelopen jaren heel sterk ontwikkeld en geleerd om de wedstrijden beter te lezen, om goede beslissingen te nemen. Dat is geweldig om te zien en het is prettig om met zo’n speler samen te spelen, die zulke kwaliteiten heeft. We hebben meer spelers van dat niveau’’, aldus Dani Alves.

“We hebben geluk dat we zoveel goede spelers hebben, het is fantastisch om hen in het team te hebben. We moeten ervoor zorgen dat we het beste uit hen zien te halen en dat we een solide team vormen. Hij heeft alle kwaliteiten die een belangrijke speler nodig heeft. Alles aan zijn werk is heel erg sterk’’, vervolgt Dani Alves.

“Hij heeft een goede pass, effectiviteit, snelheid en wordt steeds meer volwassen. Ook dat is belangrijk. Coutinho en Willian begrijpen dat ze aanvallende spelers zijn. Daarnaast voert Roberto Firmino uit wat hij ook bij Liverpool doet met zijn agressiviteit. Hij komt veel voor het doel en wijkt niet meer uit naar de zijkanten’’, besluit de Braziliaan.

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter