Drenthe: “Er kwam een supergoed gevoel bij”

0

Afgelopen vrijdag zette Royston Drenthe zijn handtekening onder een contract voor één seizoen bij Sparta. Vorig jaar zette Drenthe nog een punt achter zijn carrière, maar gaat dus toch weer voetballen. Hij trainde al een tijd mee, dus dat de oud-speler van onder meer Feyenoord en Real Madrid weer aan de slag gaat komt niet geheel als een verrassing.

“Ik heb een aantal weken geleden samen gezeten met trainer Henk Fraser. We hebben een heel open gesprek gehad en daaruit bleek dat Sparta het seizoen met een hele nieuwe ploeg ging beginnen. Het was de bedoeling dat ik zou komen om te kijken hoe het zou bevallen, maar de afgelopen twee weken zijn echt enorm goed bevallen”, laat Drenthe weten.

“Er kwam een supergoed gevoel bij en Sparta en ik wisten dat we het gewoon met elkaar konden doen. Allemaal met hetzelfde doel: Sparta zo snel mogelijk aan promotie helpen”, vervolgt de enkelvoudig international. “Dit is een goede zet in mijn loopbaan nu, met alles er omheen. Ik blijf bij mijn kinderen in de buurt. Zo verandert er niets en het is sportief een hele mooie uitdaging. Het afgelopen jaar heb ik veel muziek gemaakt, maar wel in de combinatie met sporten.”

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter