Eiting kijkt uit naar aanwinst: “Ik denk dat ervaring altijd goed is”

0

Carel Eiting kijkt uit naar de eventuele komst van Dusan Tadic. De Servische middenvelder is dicht bij een transfer naar Ajax en zijn toekomstige teamgenoot kijkt uit naar zijn komst. Eiting denkt dat de 29-jarige Tadic veel toe kan voegen aan de selectie van de Amsterdammers.

“Ik denk dat ervaring altijd goed is, maar uiteindelijk gaat het om kwaliteit”, vertelt Eiting. “Volgens mij brengt hij zeker kwaliteit mee. Maar als een jongen van zestien heel veel kwaliteiten heeft, mag hij van mij ook starten.”

Komende seizoen hoopt Eiting zelf definitief door te breken bij Ajax. De controlerende middenvelder maakte afgelopen seizoen indruk bij Jong Ajax, dat de titel pakte. Op welke positie de twintigjarige Ajacied wilt spelen maakt hem niet veel uit. “Ik heb vroeger veel als verdediger gespeeld”, licht hij toe. “Er zijn diverse opties voor mij. Het gaat er uiteindelijk om dat het elftal goed staat, daar sleutelen we nu aan. Ik heb meer kansen dan een pure linksbuiten omdat ik op twee posities kan spelen: middenvelder en verdediger.”

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter