FC Utrecht-talent: ‘’Bij een club als Feyenoord pas ik echt wel’’

0

Sean Klaiber is aan een goed seizoen bezig bij FC Utrecht en daarom hoopt het jeugdproduct ooit nog een stap te maken naar een grotere club. Klaiber heeft zo zijn voorkeuren en hoopt dat een club hem haalt voor de rechtsbackpositie en niet voor het middenveld.

‘’Moderne, dynamische backs zijn interessant voor grotere clubs. Op het middenveld mis ik het overzicht, heb ik het spel niet voor me. Maar als ik er moet spelen, doe ik het zonder morren, hoor. Waar ik mezelf in de toekomst zie? Ik weet niet of de top-drie gaat komen, maar bij een club als Feyenoord pas ik echt wel. En Duitsland of Engeland, daar denk ik aan qua offensieve speelstijl’’, zegt Sean Klaiber.

‘’Mijn contract liep volgend jaar af. Dan ga je toch dubben. Blijf ik of maak ik een transfer? Blijven is altijd mijn insteek geweest, maar het is lekker nu alles rond is. Ik wilde ook per se dat Utrecht aan me kan verdienen als ik ooit wegga. Laat clubs die me willen hebben maar voor me betalen. Utrecht heeft ook veel in mij geïnvesteerd’’, vervolgt Klaiber.

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter