‘’Feyenoord scout heel degelijk, verre van avontuurlijk’’

0

Analisten Pierre van Hooijdonk en Sjoerd Mossou zijn van mening dat Feyenoord meer over de landgrenzen moet gaan scouten om de selectie sterker te maken. Technisch directeur Martin van Geel scout vooral spelers uit de Eredivisie en volgens het tweetal is dit niet altijd goed.

‘’Buiten het feit dat er voor het eerst in achttien jaar feest kon worden gevierd vanwege het kampioenschap, heeft het niet zoveel opgeleverd. Er is gecasht in de Champions League, maar daarin is Feyenoord roemloos afgegaan. Ze waren in januari al klaar met betrekking tot de titel’’, zegt Van Hooijdonk.

Journalist Sjoerd Mossou zegt te weten waar het aan ligt. ‘’Martin van Geel scout in de Eredivisie. Als je op een gegeven moment door wil, moet je jezelf afvragen of je in de goede categorie spelers vist. Er is er geen één, op Robin van Persie na, die eerder in de Nederlandse top heeft gespeeld. Ridgeciano Haps was duurder dan Ajax-aankoop Nicolás Tagliafico. Feyenoord scout heel degelijk, verre van avontuurlijk. De helft slaagt en de andere helft mislukt’’, aldus Mossou.

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter