Ibrahimovic: ‘’What the fuck? Ik ben geen koning, ik ben God’’

0

Bij Paris Saint-Germain speelde Benjamin Stambouli samen met Zlatan Ibrahimovic. Dat de Zweed een geval apart is, dat weet iedereen. Hier kwam Stambouli ook al snel achter.

‘’We waren een keer bij de fysiotherapeut en toen kwam het journaal op de televisie. Zlatan vroeg mij om het te vertalen, want er was iets over hem erop. Dus ik legde uit dat ze zeiden dat Zlatan de koning van Parijs is. Ik dacht dat hij blij zou zijn daarover, omdat het geweldig is dat mensen zo van hem houden. Maar dat was hij niet’’, aldus Stambouli.

‘’Zlatan was boos en schreeuwde naar me: ‘What the fuck? Ik ben geen koning, ik ben God.’ Die gast was echt gek’’, zegt Stambouli. Wat Zlatan zo speciaal maakt, weet de Fransman wel: ‘’Zijn karakter, kracht op het veld en zijn leiderschap. Hij is een ongelofelijk persoon die de situaties sneller leest dan wie dan ook. Zlatan is erg sluw en test jou in iedere situatie, alleen maar om je te analyseren.’’

‘’Hij houdt ervan om met je te spelen en kan zodoende op een bepaalde wijze de controle houden. Zlatan wil elke keer winnen. Het maakt niet uit of we op het veld staan of dat we proberen plastic flesjes in de prullenbak te gooien. Zlatan doet er alles aan om te winnen. Toen hij bij PSG zat, was hij de koning van Parijs en had hij al veel gewonnen. Maar hij was nog steeds gretig. Hij wil alles winnen wat er te winnen valt’’, besluit Stambouli.

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter