Iniesta schuift nieuwe trainer naar voren: “Ik denk dat hij bij iedere club prijzen zou winnen”

0

Antonio Conte lijkt langzamerhand bezig aan zijn laatste maanden in dienst van Chelsea. De Italiaanse oefenmeester maakte de Engelse topclub vorig jaar kampioen, maar is dit seizoen terug te vinden op een teleurstellende vierde plaats op de ranglijst. Mocht het zo ver zijn dat Chelsea inderdaad afscheid neemt van Conte dan weet Andrés Iniesta de ideale opvolger, namelijk Luis Enrique.

Iniesta werkte van 2014 tot 2017 samen met Enrique toen hij daar trainer was. De middenvelder van Barcelona denkt dat zijn voormalige trainer een uitstekende keuze zou zijn van the Blues wanneer het weer wil gaan spelen om de prijzen. “Luis Enrique is een uitstekende trainer”, aldus Iniesta tegenover diverse Engelse media. “Bij Barcelona toonde hij aan dat hij een ongelofelijk niveau heeft bereikt.”

“Ik denk dat hij bij iedere club prijzen zou winnen, dus ook bij Chelsea. Het is geen eenvoudige uitdaging, want Chelsea is een van de grootste clubs ter wereld”, aldus Iniesta. “Maar als je kijkt naar wat hij in Barcelona heeft ontwikkeld, dan denk ik dat het ook mogelijk is in Londen. De Premier League is een zware competitie, maar ik denk dat hij het aan zou kunnen bij iedere Engelse club.”

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter