Johan Derksen: ‘’Hij is ook een speler die snel naast zijn schoenen loopt’’

0

Steven Berghuis maakt momenteel veel indruk bij Feyenoord en kan komende zomer wel eens naar een grotere club vertrekken. Ook Hans Kraay Jr. is onder de indruk van de Feyenoord-aanvaller en geeft toe dat hij dit niet had zien aankomen.

‘’Berghuis, ik weet niet of hij een stapje hogerop aankan. Maar ik was niet zo gretig als Martin van Geel en Feyenoord toen ze hem kochten. Vorig jaar had hij een goed jaar, maar hij laat steeds vaker Robbiaanse dingetjes zien’’, aldus Hans Kraay Jr.

‘’Hij neemt de bal fantastisch aan, zoekt zijn tegenstander op en krult de bal dan in de verre hoek. Hij gaat net als Robben die drie kunstjes doen. Zo heeft hij al veel goals gemaakt. Ik wist niet dat hij zo goed zou kunnen worden, maar voor de Nederlandse top is hij echt hartstikke goed’’, vervolgt de anallist.

‘’Arjen Robben doet dat in een van de sterkste competities van Europa, Berghuis tegen FC Twente tegen de slechtste verdediging en doelman van Nederland’’, voegt collega Johan Derksen toe. ‘’Hij heeft aangetoond bij Watford dat hij in een sterke competitie niet aan de bak komt. Hij is ook een speler die snel naast zijn schoenen loopt, maar voor Nederland is het een goede speler.’’

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter