Memphis Depay aangevallen door fans

0

Memphis Depay en zijn ploeggenoten van Lyon zijn voorafgaand aan de wedstrijd SC Bastia – Olympique Lyon aangevallen door supporters van de thuisclub. Hierdoor begon de wedstrijd een uur later dan gepland. Nadat Lyon-doelman Anthony Lopes in de rust opnieuw werd belaagd werd de wedstrijd definitief gestaakt.

Voorafgaand aan de wedstrijd bestormden supporters van SC Bastia het veld en belaagde doelman Mathieu Gorgelin. Memphis Depay besloot zijn doelman hulp te bieden, maar toen richtten de boze supporters zich ook op de oud-PSV’er en al snel daarna op de gehele selectie van Lyon. De spelers van Olympique Lyon besloten om de kleedkamer op te zoeken, maar werden tot in de spelerstunnel achterna gezeten. Met hulp van stewards konden de supporters daar worden tegengehouden. Nadat in de rust er opnieuw ongeregeldheden waren gaf Olympique Lyon aan niet meer verder te willen voetballen.

Het Europa League-duel tussen Olympique Lyon en Besiktas werd afgelopen donderdag ook al uitgesteld wegens rellen. Op de tribune in het Parc Olympique Lyonnais zochten supporters van beide clubs de confrontatie met elkaar.

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter