Mohammed Nouri: ‘’Ik zit naast zijn bed en praat tegen hem’’

0

Het is nu ruim een jaar geleden dat Abdelhak Nouri zijn debuut maakte voor Ajax. Hij ging een mooie toekomst te gemoed, maar het liep anders dan gehoopt. Momenteel ligt hij namelijk nog steeds in coma met blijvende en ernstige hersenschade. Mohammed Nouri, de oudere broer van Abdelhak, bezoekt hem iedere dag.

‘’Ik zit naast zijn bed en praat tegen hem. Ook bid ik voor hem. Ik heb geen ruimte om andere dingen te doen. Misschien zou dat op een gegeven moment wel moeten, maar ik kan het nog niet. Het komt wel’’, vertelt Mohammed Nouri aan RTL Nieuws. ‘’Af en toe besef ik het niet. Dan ga ik slapen en droom ik dat het allemaal niet waar is. Maar dan word ik ’s ochtends wakker, en raak ik helemaal in paniek als ik besef dat het wél echt is’’, vervolgt hij.

Mohammed wil liever geen uitspraken doen over de toestand van zijn broer. ‘’We willen niet dat mensen gaan speculeren. Daarom komen we af en toe met een update, maar daar laten we het bij. In de tussentijd bidden we voor hem en wachten we af’’, zegt Mohammed.

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter