Neres droomt hardop: ‘Ik zal hard blijven werken’

0

David Neres timmert hard aan de weg bij Ajax. De buitenspeler kwam in de winter van 2017 over van Sao Paolo voor ongeveer twaalf miljoen euro. Het eerste half jaar moest de Braziliaan nog wat wennen aan de Eredivisie, maar is sinds dit seizoen één van de smaakmakers aan de kant van de Amsterdammers. Neres droomt er dan ook van om ooit voor het Braziliaanse nationale elftal uit te komen.

Samen met Malcolm van Girondins Bordeaux is Neres één van de spelers die Tite, bondscoach van Brazilië, scherp in de gaten houdt. “Ik zie de Seleção enigszins als een verre droom”, aldus Neres. De buitenspeler van Ajax blijft wel reëel. “De spelers die op mijn positie spelen zitten op een erg hoog niveau en ik ben nog een jonge speler.”

Toch hoopt hij op een dag het shirt van Brazilië om zijn schouders te kunnen trekken. “Ik ben nog een jonge speler die zich ontwikkelt”, zegt Neres over zijn kansen in de toekomst bij het nationale elftal. “Ik zal hard blijven werken en hopelijk zal ik er op een dag zijn.”

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter