Oud-Ajacied: ‘’Stiekem houd ik hoop. Dat Appie ooit weer kan praten’’

0

Toen Anwar El Ghazi nog bij Ajax speelde, had hij een goede band met Abdelhak Nouri. Dat de kans dat Nouri ooit weer de oude wordt klein is, weet iedereen. Toch houdt El Ghazi hoop dat de situatie van zijn oud-ploeggenoot verbeterd.

‘’Ik ben nog niet bij Appie in het ziekenhuis geweest. Ik ben bang voor hoe ik hem aantref. Dat het op mijn netvlies gebrand blijft. Het is moeilijk. Je wil zo graag helpen, maar bent machteloos. Ik ben ook niet iemand die wekelijks de familie appt. Ik wil ze niet lastigvallen. Stiekem houd ik hoop. Dat Appie ooit weer kan praten. Of in een rolstoel kan leven. Dat hij nog een teken van leven geeft’’, zegt de oud-Ajacied.

El Ghazi weet nog precies hoe hij het slechte nieuws te horen kreeg. ‘’Ik keek nog even op mijn telefoon en zag dat mijn oom belde. Hij zei dat Appie in Oostenrijk op de grond lag na een hartstilstand. Ik kon het niet geloven. Allerlei mensen appten mij. Ik heb niet meer getraind die dag. Alle gelovigen weten dat er beproevingen komen in het leven, maar dit verwacht je niet. Ik ben een paar dagen later ook naar de familie van Appie geweest. Je weet niet wat je moet zeggen’’, aldus El Ghazi.

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter