Oud-spits Feyenoord moet NAC punten bezorgen – UPDATE

0

Mitchell Te Vrede speelt de komende anderhalf jaar in het shirt van NAC Breda. De spits die eerder voor Feyenoord en Heerenveen uitkwam, zat de laatste maanden zonder club. De Bredanaren huren eveneens Umar Sadiq van AS Roma.

Afgelopen oktober ontbond het Turkse Boluspor het contract van Te Vrede. De ploeg van coach Stijn Vreven heeft met Te Vrede (26) de gewenste aanvallende versterking binnen. Technisch directeur Hans Smulders roemt bij Omroep Brabant de eredivisie-ervaring van de ex-Feyenoorder. “Ook is Te Vrede een andere speler dan wij in huis hebben. Hij is als fysiek sterke spits met scorend vermogen een aanvulling op de selectie.”

NAC Breda presenteerde enkele uren later nog een spits. De 20-jarige Umar Sadiq van AS Roma wordt een half jaar gehuurd. Als de Romeinse aanvaller bevalt is er een optie tot verlenging van het huurcontract. Smulders gaf eerder deze week te kennen dat de vraagprijs van de Nigeriaanse speler ver boven het beschikbare budget lag.

Ontevreden
Middenvelder Thomas Enevoldsen ontbreekt in de wedstrijdselectie van NAC tegen VVV Venlo. De Deen kwam afgelopen zomer naar Breda om te spelen. Trainer Vreven vond hem niet beter dan Thierry Ambrose en geeft Enevoldsen de mogelijkheid om te vertrekken.

De Nooit Opgeven Altijd Doorzetten Aangenaam Door Vermaak En Nuttig Door Ontspanning Combinatie uit Breda haalde vorige week Lucas Schoofs. De Belgische middenvelder wordt voor anderhalf jaar gehuurd van KAA Gent.

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter