‘’Ik prijs me gelukkig dat Justin naar me wil luisteren en mijn adviezen ook vaak opvolgt’’

0

Met Patrick Kluivert als voorbeeld heeft zoon Justin natuurlijk een ideaal voorbeeld. Justin Kluivert heeft zichzelf als doel gesteld om beter te worden dan zijn vader en hier wil Patrick hem graag bij helpen. Hij geeft zijn zoon dan ook vaak advies over wat hij juist wel en juist niet moet doen.

‘’Als het kan, zit ik op de tribune, maar ik volg het voornamelijk via de televisie. Ook omdat ik op de tijden dat Justin speelt bij de Spaanse televisie als voetbalanalist te zien ben. Maar nadien hebben we altijd contact. Ik prijs me gelukkig dat Justin naar me wil luisteren en mijn adviezen ook vaak opvolgt. Al snap ik het ook wanneer hij zijn eigen weg kiest’’, aldus vader Patrick.

‘’Maar hij ontwikkelt zich enorm snel. Twee jaar geleden tekende hij zijn eerste contract bij Ajax. We hebben zoveel overeenkomsten. Justin lijkt op mij. Niet alleen als speler, maar ook als mens’’, vervolgt Patrick Kluivert.

‘’Ik vind dan ook dat ik degene ben die Justin kan vertellen wat hij kan verwachten, wat de valkuilen zijn en dat hij vooral niet moet vergeten te genieten. We praten veel en ik geef hem adviezen. Over zijn carrière, maar ook over hoe te leven buiten het veld. Ik heb zelf immers een en ander meegemaakt’’, besluit de oud-Ajacied.

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter