Roda JC-speler: ‘’Toen ik achttien was kon ik naar clubs als Real Madrid en Juventus’’

0

Roda JC huurt momenteel Donis Avdijaj van Schalke 04. Ondanks dat het niet altijd even goed gaat met Roda JC, zegt de aanvaller zegt het naar zijn zin te hebben in Kerkrade. Het had niet veel gescheeld of hij had bij een wereldclub gespeeld. Bij Schalke 04 had hij echter een afkoopsom van 49 miljoen euro, waardoor veel grote clubs Avdijaj links lieten liggen.

Momenteel is hij in de Eredivisie te volgen, maar dit had ook anders kunnen zijn. ‘’Toen ik achttien was kon ik naar clubs als Real Madrid, Juventus, Manchester United, Manchester City en Liverpool. Maar ik koos ervoor om bij Schalke te blijven. Achteraf was dat geen gelukkige keuze’’, aldus Donis Avdijaj.

‘’Nadat ik anderhalf seizoen was uitgeleend aan Sturm Graz speelde ik in de vorige jaargang best veel, maar dit seizoen kwam ik onder de nieuwe trainer geen minuut in actie. Het was geen sportieve kwestie, er was gewoon geen klik tussen de trainer en mij. Na dit seizoen sta ik nog een jaar bij Schalke onder contract. Negentig procent van de voetballers zou dat misschien super vinden, maar ik behoor tot de andere tien procent. Ik wil gewoon spelen. Vandaar dat ik nu voor Roda JC uitkom’’, vervolgt Avdijaj.

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter