Ronaldo weigert leeftijd de schuld te geven: “Ik kan nog jaren op hoog niveau presteren”

0

Cristiano Ronaldo is niet bezig aan zijn beste seizoen uit zijn carrière. De sterspeler van Real Madrid scoorde dit seizoen pas acht keer in zeventien competitiewedstrijden. Afgelopen maandag werd Ronaldo alweer 33 jaar en begint langzaam op leeftijd te raken. De Portugees weigert echter zijn leeftijd de schuld te geven van het matige seizoen dat hij doorbrengt. “Ik kan nog jaren op hoog niveau presteren.”

Ronaldo heeft de afgelopen jaren veel prijzen gewonnen. Zo won hij tweemaal de Champions League en werd hij vorig seizoen kampioen van Spanje. Met zijn land Portugal werd hij in 2016 Europees Kampioen. Het waren  op professioneel gebied dus fantastische jaren voor de Portugese aanvaller op zowel clubgebied als met de nationale ploeg.

In gesprek met GQ magazine laat Ronaldo weten dat hij wel meer moet doen om fit te blijven dan vroeger. “Om op het hoogste niveau te blijven moet je offers brengen”, aldus Ronaldo. “Er zijn bepaalde dingen die ik op mijn twintigste wel kon doen en nu niet meer. Je moet de juiste balans zien te vinden. De details maken het verschil.”

Foto: Pro Shots

 

Share.

Laat een reactie achter