0

Afgelopen weekend stond in de Jupiler League de wedstrijd tussen Telstar en Fortuna Sittard op het programma. Ondanks dat er in de rust nog een 0-0 tussenstand op het scorebord stond, wisten de Limburgers de wedstrijd met 0-6 te winnen. Het mooiste doelpunt kwam van de voet van Perr Schuurs, die in de 56ste minuut de wedstrijd open brak.

Perr Schuurs, die in verband werd gebracht met Ajax en PSV, schoot een ingestudeerde vrije trap prachtig achter Telstar-doelman Rody de Boer en zorgde voor de 0-1. André Vidigal en oud-Feyenoorder Wessel Dammers beslisten vervolgens de wedstrijd door de 0-2 en de 0-3 te maken. André Vidigal maakte in de 82ste minuut zijn tweede doelpunt, 0-4. Ook Finn Stokkers kwam op het scorebord door de 0-5 te maken. Vijf minuten voor tijd scoorde André Vidigal zijn derde doelpunt van de wedstrijd en bepaalde de eindstand op 0-6.

Fortuna-groeibriljant Perr Schuurs, die prachtig scoorde, had afgelopen zomer de clubs voor het uitkiezen. PSV, Ajax en een aantal andere geïnteresseerde clubs waren geïnteresseerd in hem, maar het talent verkoos een langer verblijf in Limburg boven een aanbod van een andere club.

Bekijk hieronder de samenvatting van de wedstrijd Telstar – Fortuna Sittard (doelpunt van Perr Schuurs te zien bij 2:07):