Video: Ivan Perišić maakt wereldgoal tegen SPAL 2013

0

Ivan Perišić maakte vanmiddag een fantastisch doelpunt voor Internazionale. In de thuiswedstrijd tegen SPAL 2013 wist de Kroaat vlak voor tijd de wedstrijd te beslissen door de 2-0 binnen te schieten. Alfred Gomis, doelman van SPAL 2013, had geen antwoord op de verwoestende knal van de speler van Internazionale.

Na 27 minuten spelen kwam de thuisclub op een 1-0 voorsprong. João Mário werd neergehaald in het zestienmetergebied, waarna Mauro Icardi de gegeven strafschop koelbloedig binnen schoot. Lang leek het erop dat het bij 1-0 zou blijven, maar vlak voor tijd wist Ivan Perišić de voorsprong fantastisch te verdubbelen en de drie punten in Milaan te houden.

Door de overwinning heeft Internazionale negen punten uit drie wedstrijden. Van ACF Fiorentina (3-0) en AS Roma (1-3) werd namelijk ook al gewonnen. Voor SPAL 2013 betekend dit de eerste nederlaag van dit seizoen. De eerste wedstrijd tegen SS Lazio eindigde namelijk in een 0-0 gelijkspel en de tweede wedstrijd werd met 3-2 gewonnen van Udinese.

Bekijk hieronder de wereldgoal van Ivan Perišić:

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter