Welke bonussen kun je verwachten van een bookmaker?

0

Vele voetbalfans wagen zich wel eens aan een gokje bij een van onze online bookmakers. Dat kan ook sinds geruime tijd helemaal legaal en in alle veiligheid. Zolang je het doet bij een bookmaker met een vergunning voor gokken op afstand van de Nederlandse Kansspelautoriteit, of kortweg Ksa. Een account aanmaken kan voor iedere Nederlander ouder dan 18 jaar die niet is opgenomen in het Cruks (centraal register voor de uitsluiting van kansspelen).

De bookmakers proberen nieuwe spelers aan te trekken met welkomstgeschenken. En tegelijk de spelers met een account aan zich te binden met nog meer bonussen. In sommige gevallen zul je daar een promotiecode voor moeten gebruiken. De bonus code bet365 Nederland is hier een voorbeeld van. In deze blog laten we je kennismaken met de gebruikelijkste bonussen die je als speler in Nederland kunt scoren.

Toch nog even een tip: voor je je eerste weddenschap plaatst, doe dan de nodige research. Zorg dat je op de hoogte bent van de voorgeschiedenis, de eventuele transfers of blessures van de teams die aan de wedstrijd deelnemen. Alleen zo kun je een beter gerichte weddenschap plaatsen.

De welkomstbonus

Dit is de eerste bonus die je als nieuwe speler aantreft als je online gaat wedden. De bonus kan in twee verschillende types aangeboden worden.

  • De stortingsbonus: Bij deze bonus moet je een vooropgestelde minimale storting uitvoeren om het aangeboden welkomstgeschenk te kunnen claimen. Het is de gebruikelijkste bij onze eigen online bookmakers.
  • De no deposit bonus: Zoals de naam het zelf zegt, is dit een bonus waarvoor je geen storting moet plaatsen. Iedere nieuwe speler die aanmeldt kan deze bonus sowieso krijgen.

De welkomstbonus kan een bedrag zijn dat wordt bijgeschreven op je account. Bij stortingsbonussen is dat meestal een percentage, of zelfs een verdubbeling van het bedrag dat je stort. Maar het kan ook op andere manieren aangeboden worden:

  • Free Bets: dit zijn gratis weddenschappen die je kunt inzetten op wedstrijden die daarvoor in aanmerking komen.
  • Wedkredieten: Bij een wedkrediet bouw je het bonusgeld op met de weddenschappen die je plaatst. Iedere keer wordt er een gedeelte op je account bijgeschreven dat je opnieuw kunt gebruiken. Dit gaat verder tot je het afgesproken bedrag hebt verzameld. Het bijgeschreven geld kun je opnieuw gebruiken om inzetten te plaatsen.

Bonussen voor bestaande spelers

Voor spelers met een account voorzien de bookmakers ook meestal extra’s. Dat kunnen dezelfde zijn als die van de welkomstbonus. Maar ook een loyaliteitsprogramma, of verhoogde odds op een wedstrijd horen bij de mogelijkheden. Of de bekende acca’s. Dat zijn gecombineerde weddenschappen waarmee je met de nodige juiste voorspellingen een hoger bedrag kunt scoren.

We willen tenslotte nog meegeven dat bonussen altijd onderhevig zijn aan voorwaarden. Lees die na op de promotiepagina van je bookmaker. Op die manier kun je teleurstellingen vermijden.

Share.

Laat een reactie achter