‘’Hij wil voor de rest van zijn leven bij Real Madrid voetballen’’

0

Door blessureleed kwam Gareth Bale dit seizoen nog nauwelijks in actie voor Real Madrid. Omdat hij momenteel dus niet in de beste periode van zijn carrière zit, wordt er steeds meer gesproken over een transfer. Zaakwaarnemer Jonathan Barnett zegt echter dat Bale het enorm naar zijn zin heeft bij de Spaanse club.

‘’Hij wil voor de rest van zijn leven bij Real Madrid voetballen. Gareth houdt van het leven in Madrid en ook van de club. Het doet hem pijn als de mensen hem niet steunen, terwijl minder goede spelers wel steun krijgen. Dat is gek. Dat gebeurt alleen in Spanje en ik begrijp het niet. De supporters moeten begrijpen hoe goed hij is’’, aldus Jonathan Barnett.

Barnett is ook kritisch op veel Spaanse journalisten: ‘’Sommigen van hen schrijven rotzooi en ze beseffen niet wat Bale heeft gepresteerd. Real Madrid heeft drie keer de Champions League gewonnen, de landstitel, Super Cups… Sinds Bale er speelt, heeft Real het allemaal gewonnen. De fans zouden hem moeten adoreren’’, zijn de woorden van de zaakwaarnemer.

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter