Chelsea heeft vizier gericht op twee aanvallers

0

Chelsea wil aankomende transferperiode twee aanvallers aan de selectie toevoegen. Wilfried Zaha van Crystal Palace en Adama Traore van Middlesbrough moeten naar Londen komen voordat de start van het seizoen is. Voor beide spelers zal de club diep in de buidel moeten tasten. Traore zal 30 miljoen euro moeten kosten en Zaha zal rond de 50 tot 60 miljoen euro moet kosten.

Traore speelt sinds de winter van 2017 voor Middlesbrough. Destijds nam de club de buitenspeler over van Aston Villa voor ongeveer acht miljoen euro. Anderhalf jaar eerder nam Aston Villa hem over van FC Barcelona, waar hij in de jeugdopleiding speelde.

Wilfried Zaha heeft al meerdere clubs versleten. Hij speelde in de jeugd van Crystal Palace en maakt hier ook zijn debuut in het betaald voetbal mee. Na vier jaar Crystal Palace nam Manchester United hem, als groot talent, over. Echter liep deze periode op niks uit en werd verhuurd aan achtereenvolgens Crystal Palace, Cardiff City en weer Crystal Palace en laatstgenoemde club nam de aanvaller vervolgens weer terug over. Sinds zijn terugkomst in Londen is Zaha één van de smaakmakers geweest in de formatie van Crystal Palace.

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter