Conte en Morata kunnen samen vertrekken bij Chelsea

0

Chelsea moet uitkijken dat het in de zomer niet twee belangrijke schakels aan Real Madrid verliest. Zowel aanvaller Alvaro Morata als trainer Antonio Conte staan in belangstelling van de Spaanse topclub. Voor Morata zou het een terugkeer zijn naar de club welke hij afgelopen zomer achter zich liet.

De komst van Conte wordt alleen doorgezet als Zinedine Zidane geen eremetaal weet te winnen. De Fransman lijkt, ondanks het winnen van twee Champions League’s en eenmaal de Spaanse titel, nog altijd geen ongenaakbare status bij de Spaanse club. De club wil nog altijd een trainer van naam binnenhalen.

Morata maakt in dienst van Chelsea indruk. De spits heeft al dertien doelpunten gemaakt in dienst van de Londenaren. De huidige spits Karim Benzema overtuigd niet en dus kijkt de club uit naar andere opties. Apart detail: Morata maakte afgelopen seizoen de transfer van Real Madrid naar Chelsea. Afgelopen seizoen moest de Spaanse spits genoegen nemen met een plek op de reservebank. Toen kreeg Benzema de voorkeur.

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter