‘’Het is de intentie om in ieder geval tot de zomer bij Ajax te blijven’’

0

Matthijs de Ligt maakte vorig seizoen zijn debuut voor Ajax en heeft sindsdien veel indruk gemaakt. Echter denkt de jonge verdediger niet aan een vertrek op korte termijn ‘’Het is de intentie om in ieder geval tot de zomer bij Ajax te blijven’’, aldus De Ligt. Ook Aad de mos denkt dat De Ligt er verstandig aan doet om bij Ajax te blijven.

‘’Ik denk dat hij in potentie heel veel goede dingen heeft die internationaal gevraagd worden. Door ervaring en door specifiek te trainen, wat hij al doet, kan hij bepaalde zwakheden die hij nog heeft, dat is vooral het kopspel, ballen vanaf de zijkant, zijn wendbaarheid, verbeteren. Ik denk dat als hij nog twee jaar bij Ajax blijft, hij nog meer begeerd zal worden door de Europese top’’, aldus Aad de Mos.

FC Barcelona is momenteel de club die het meeste gelinkt wordt aan de Ajacied. Volgens Mundo Deportivo wordt De Ligt gezien als de ideale opvolger van Gerard Piqué. Directeur spelersbeleid Marc Overmars zou zijn oude club echter hebben laten weten dat Ajax niet bereid is om mee te werken aan een vertrek van de verdediger.

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter