PEC heeft eerste aanwinst binnen: “Met Zian halen we een speler binnenboord die uit het juiste hout is gesneden”

0

PEC Zwolle heeft de eerste aanwinst voor volgend seizoen al binnen. Zian Flemming komt over van Ajax, waar hij afgelopen seizoen in Jong Ajax zijn wedstrijden afwerkte. Met dat team werd hij afgelopen weekend kampioen van de Jupiler League. Technisch directeur Gerard Nijkamp is tevreden met de nieuwe aanwinst.

“Met Zian halen we een speler binnenboord die uit het juiste hout is gesneden, afkomstig uit de vruchtbare jeugdopleiding van Ajax”, aldus Nijkamp. “Een voetballer die vooropgaat in de strijd en over technische bagage beschikt.”

Met Jong Ajax speelde Flemming 25 wedstrijden in de Jupiler League. “PEC Zwolle is voor mij een juiste stap in mijn carrière. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik bij deze mooie club, die bekend staat om verzorgd en attractief voetbal, de kans krijg mezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast is spelen in de Eredivisie een prachtige uitdaging voor mij.”

Flemming is overigens niet de enige aanwinst voor de club uit Zwolle. Ook Gustavo Hamer zal volgend seizoen in het tenue van PEC Zwolle spelen. De middenvelder wordt momenteel door Feyenoord verhuurd aan FC Dordrecht. “Ik ben hartstikke blij dat PEC Zwolle voor mij heeft gekozen. Het spreekt voor zich dat ik nu al ontzettend veel zin heb in het nieuwe seizoen. Ik ga dan ook mijn uiterste best doen om mij voor de volle honderd procent in te zetten voor deze nieuwe club.”

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter