Huntelaar rekent op Real Madrid

0

Florentino Perez maakte voor zijn verkiezing tot voorzitter van Real Madrid bekend dat hij topspelers als Cristiano Ronaldo en Ricardo Kaká zou halen. Hij vermeldde er toen bij dat de Nederlandse inbreng bij de Koninklijke sterk zou verminderen.

Rafael van der Vaart zou Real Madrid mogen verlaten. Royston Drenthe geniet belangstelling van Paris Saint-Germain. Dan zijn er nog Ruud van Nistelrooy, Klaas-Jan Huntelaar, Arjen Robben en Wesley Sneijder.

Enkele Italiaanse media melden dat Huntelaar in gesprek is met AS Roma. Er zou ook belangstelling zijn van Tottenham Hotspur en Internazionale. Arnold Oosterveer, de zaakwaarnemer van de spits, houdt geen rekening met de geruchten.

"Ik heb geen contact gehad met AS Roma. Geen enkele club heeft naar Huntelaar geïnformeerd. Alle suggesties komen vooralsnog vanuit de media. Ik heb nog niet gesproken met directeur Jorge Valdano en voorzitter Florentino Pérez. Huntelaar heeft een vierjarig contract en komt in de plannen van Real Madrid voor", stelt Oosterveer tegenover de Italiaanse krant Calcio Mercato.
 
Klaas-Jan Huntelaar scoorde in zes maanden bij Real Madrid acht doelpunten. De 25-jarige aanvaller lijkt veel kans te maken op een langer verblijf bij de Koninklijke. Of hij echter veel zal spelen is nog maar de vraag. Met Cristiano Ronaldo en Ricardo Kaká trok Real twee offensieve krachten aan. Ook David Villa zou ook in aanmerking komen voor een eventuele overgang naar de Spaanse hoofdstad.

Share.

Laat een reactie achter