PSV-verdediger speelt volgend seizoen wellicht in de Premier League

0

Het gaat momenteel erg goed met PSV en de club uit Eindhoven lijkt zich binnenkort de beste van het land te mogen noemen. Uiteraard zijn er dan weer clubs die bij PSV terecht komen om een versterking weg te kapen. Rechtsachter Santiago Arias is zo een speler die in de belangstelling staat. Swansea City zou hem graag willen binnen halen.

Een paar maanden geleden dacht de verdediger echter nog niet aan een vertrek. ‘’Of het goed gaat? Dat is natuurlijk aan anderen om te zeggen, maar ik voel me al jaren prettig bij PSV en dus ook de afgelopen maanden. Bij deze club heb ik mezelf kunnen ontwikkelen en het is niet erg dat er afgelopen zomer geen transfer is gekomen. Deze winter ligt zoiets niet direct voor de hand omdat ik hier speel en naar het WK wil toewerken, al moet je altijd een voorbehoud maken. Het WK is voor mij een heel belangrijk toernooi uiteraard, nadat we eerst PSV weer kampioen willen maken.’’

In juli 2013 stapte de Colombiaan over van Sporting Lissabon naar PSV. PSV betaalde toentertijd 650 duizend euro voor hem. De kans is dus aanwezig dat hij momenteel aan zijn laatste maanden in Eindhoven bezig is.

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter