Ruime overwinning Utrecht bij Willem II: 0-3

0

Willem II moet steeds meer rekening met de nacompetitie. De Tilburgers verloren zaterdag in eigen huis met 3-0 van FC Utrecht. Namens Utrecht scoorde Jacob Mulenga al binnen het kwartier.

In tweede helft pikten ook Jan Wuytens en Alje Schut hun doelpuntje mee voor de Domstedelingen. Utrecht houdt door de zege Europees voetbal in het vizier.

In Tilburg kwam Willem II nauwelijks in het spel voor. De thuisploeg was onmachtig tegen Utrecht dat Mulenga de verdiende voorsprong zag verzorgen. De bezoekers waren echter ook slordig, want bij rust was het nog altijd 1-0.

In de tweede helft dook Willem II alleen bij dode spelmomenten op voor Utrecht-doelman Michel Vorm. Zij collega Maikel Aerts kreeg nog wel twee treffers om de oren.