Livestream Premier League darts 2015

0

De livestream Premier League darts 2015 op RTL 7 darts. 5 februari 2015 begint de Premier League of darts in Engeland, met onder andere Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen als deelnemers van het jaarlijkse toernooi.

Betway Premier League Darts 2015 staat beter bekend als McCoy’s Crisps league, is de wereldwijde dartscompetitie waarvoor de beste tien darters ter wereld worden uitgenodigd om wekelijks onderling op grote podia hun spel te tonen. De spelers treffen elkaar door het jaar heen in de Professional Darts Corporation, oftewel de PDC league.

 

Geschiedenis

In 2005 werd dit toernooi voor het eerst gehouden. De darters spelen tweemaal tegen elkaar waarbij de een keer thuis en een keer uit spelen. De eerste donderdag van februari begint traditiegewijs deze competitie, waarna het zestien weken lang genieten is van de beste darters ter wereld. Raymond van Barneveld is de titelhouder van dit toernooi. Hij pakte in 2014 de titel door Nederlander Michael van Gerwen met 10-6 te verslaan. Daarmee was hij de tweede Nederlander die de beker mee naar huis mocht nemen. Van Gerwen won in 2013 de finale van Phil Taylor, die al zes keer beslag legde op deze prestigieuze prijs.

 

Livestream Premier League darts 2015

De Premier League-wedstrijden zijn live te volgen op het internet. U kunt de samenvattingen volgen op RTL 7 darts, maar de echte darts fans kijken natuurlijk LIVE. Hieronder vindt u de beste livestreams voor de Premier League of darts 2015:

 

Livestream Premier League darts 2015 

 

Alternatieve livestream RTL darts 

Share.

Laat een reactie achter