Feyenoord wint ook bij Willem II

0

Feyenoord heeft de vierde overwinning van het seizoen geboekt. In Tilburg werd in een aantrekkelijk duel met 3-2 gewonnen van Willem II. De Rotterdammers komen met veertien punten uit zes duels op gelijke hoogte met PSV en FC Twente.

Volgende week staat in de Kuip de topper tussen PSV en Feyenoord op het programma.

Feyenoord, dat in de eerste vijf wedstrijden pas één treffer had geïncasseerd, keek al na twee minuten tegen een achterstand aan. De openingsgoal van Said Boutahar werd echter weggepoetst door de uitstekend spelende Jon Dahl Tomasson, die met doelpunten in de negende en achttiende minuut Feyenoord naar een 2-1 voorsprong loodste.

Willem II kwam echter nog voor de rust op gelijke hoogte. Een vrije trap van Ibrahim Kargbo werd slecht verwerkt door doelman Rob van Dijk, waarna het voor Bart Biemans een koud kunstje was om raak te schieten. In de tweede helft bleef het tempo onverminderd hoog, maar slaagde alleen Feyenoord er nog in om te scoren. Jonathan de Guzman nam uit een vrije trap de winnende goal voor zijn rekening.