Uitgelicht: Vijf Nederlands die komende zomer transfervrij zijn

0

De transfermarkt gaat over iets minder dan vier maanden weer open. Het lijkt een hete strijd te gaan worden om sommige talenten. Echter kunnen clubs nu al spelers vastleggen die komende zomer uit contract lopen. Voetbalonline licht vijf Nederlanders uit die komende zomer gratis van club kunnen verwisselen.

Stefan de Vrij

De Vrij speelt sinds 2014 voor SS Lazio. Destijds nam de Italiaanse club de centrale verdediger over van Feyenoord. Naar alle waarschijnlijk zal De Vrij binnenkort een contract ondertekenen bij Internazionale.

Nigel de Jong 

De routinier lijkt langzaam aan het einde van zijn carrière te komen. Afgelopen winter trok Mainz 05 de ervaren middenvelder aan, nadat zijn contract bij Galatasaray verscheurd werd. Destijds werd De Jong nog in verband gebracht met Ajax, maar koos toch voor Duitsland, waar hij eerder voor Hamburg uitkwam.

Daley Blind

Blind lijkt door de achterdeur te verdwijnen bij Manchester United. De verdediger annex middenvelder komt niet steevast voor in de plannen van trainer Jose Mourinho en wordt steeds vaker in verband gebracht met een vertrek. Onder meer Fenerbahce zou interesse hebben in de voormalig Ajacied.

Michel Vorm

Vorm kwam als tweede keeper binnen bij Tottenham Hotspur in 2014. Hij groeide door de aanwezigheid van Hugo Lloris echter nooit uit tot eerste keus. Nu zijn contract uitloop lijkt er erop dat Vorm nog een keer eerste doelman wil worden. Onlangs werd hij in verband gebracht met een transfervrije overstap naar Feyenoord.

Tim Krul

Toen hij eerste doelman werd bij Newcastle United leek hij een grote toekomst tegemoet te gaan. Echter pakte een hardnekkige blessure en een ongelukkige transfer naar Ajax niet goed uit voor Tim Krul. Nadat hij bij Newcastle op een zijspoor belandde, nam Ajax hem op huurbasis over. Door de stormachtige ontwikkeling van Andre Onana destijds, maakte de geboren Hagenees amper minuten in het eerste van Ajax.

Bekijk ook -> Uitgelicht: Spelers die deze zomer transfervrij zijn

Foto: Pro Shots

Share.

Laat een reactie achter