Huntelaar zorgt voor winst Schalke 04

0

Klaas-Jan Huntelaar heeft gezorgd voor de winst van zijn Duitse ploeg Schalke 04. Het team ging op bezoek bij FSV Mainz 05, waar het een lastige wedstrijd had.

In de 35e minuut kwam de ploeg uit Gelsenkirchen nog op een 2-0 achterstand. De ploeg kwam in de tweede helft op 2-2 via Oranje-International Klaas-Jan Huntelaar en Benedikt Höwedes. Ook oud-PSV’er Jefferson Farfan werd in de tweede helft ingebracht, maar wist niet voor zijn ploeg te scoren. Wel zorgde hij voor extra dreiging op de verdediging van Mainz wat uiteindelijk leidde tot doelpunten.

In de slotfase wist de ploeg uit Gelsenkirchen door doelpunten van Joel Matip en Christian Fuchs op voorsprong te komen en de wedstrijd te beslissen. Zij zorgden voor een uitslag van 4-2, waardoor de ploeg op 6 punten komt uit 3 wedstrijden.

Door: Floris Gouw – VoetbalOnline